Fina umgängesytor

Alla hus är utrustade med generösa umgängesytor. En rejäl altan i markplan som en förlängning av vardagsrummet, dessutom en stor takterrass som du når från plan två. Även framför husen har du en stensatt terrass som lämpar sig perfekt för morgonkaffet.

Generösa umgängesytor och ett eget allrum till barnen gör det lätt att vara många tillsammans. På sommaren kan du dessutom flytta ut vardagsrummet på någon av de två terrasserna. Med rätt inredning, blommor, gröna växter och belysning blir de ett mysigt och ombonat paradis, från tidig vår till sen höst.

En praktisk carport skyddar din bil mot regn och snö och gör att du med lätthet både kan parkera och köra ut bilen. Under carporten och i det tillhörande förrådet finns plats för vinterdäck, cyklar, utemöbler och andra prylar. Ovanpå carporten hittar du en takterrass där du njuter av sol och fritt läge.

Husen har ett formspråk vad gäller arkitektur och material inspirerat av platsen. Både stomme och fasader utförs i trä. Träfasader ger ett levande uttryck, åldras vackert över tid och speglar ansvar för jordens resurser. Bottenplatta gjuts av klimatförbättrad betong och förses med skön, vattenburen golvvärme.

Stora glaspartier släpper in liv, natur och dagsljus. En liten, privat trädgård med terrass och plats för egen odling gränsar till en gemensam innegård för lek och aktiviteter. Även om tomten är liten gör de gemensamma ytorna att den upplevs som större. Här får du ihop livet och är del av en hållbar omställning.