GENOMARBETAD PLANLÖSNING

Husen har sex rum och kök i två plan och kännetecknas av en genomarbetad planlösning. På entréplan hittar du kök med köksö, matplats och vardagsrum i en öppen och luftig planlösning samt badrum och ett extra rum med plats för hemmakontor och gästsäng. En trappa upp finns tre sovrum, badrum och ett allrum.

VACKERT KÖK MED FUNKTIONELL KÖKSÖ

För många är köket mer än bara en plats där vi tillagar mat. Köket har blivit bostadens hjärta där vi spenderar mycket tid. Tillsammans med Ballingslövs köksdesigners har vi designat ett rymligt och praktiskt kök med bra förvaring och avställningsytor. Allt tillverkat i kvalitativa material som kan hålla länge.

Om köket är bostadens hjärta är köksön kökets hjärta. Köksön utnyttjar utrymmet i rummet på ett bra sätt samtidigt som den ger köket större arbetsyta och mer förvaring. Den är också den perfekta samlingspunkten för umgänge, en snabb frukost, läxläsning eller för att duka upp mat på när du har gäster.

Interiört präglas bostäderna av ett modernt formspråk med generös standard: från FTX och Bjelins plankgolv, till badrumsinredning från Hafa och kök från Ballingslöv. Väggar, tak och innerdörrar går i vitt och skapar bostäder med mycket ljus och rymd. Två funktionella och praktiska badrum underlättar morgonbestyren.